Header Ads

  • Breaking News

    Δυνατά εφέτος τα «ελάφια» του Γιάννη Αντετοκούνμπο


    Τρομερή εμφάνιση των Μιλγουόκι Μπακς και νίκη με 134-111 στην έδρα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς για το πρωτάθλημα του ΝΒΑ.

    Όπως είναι λογικό, ο σούπερ σταρ των «ελαφιών», Γιάννης Αντετοκούνμπο, πλέει σε πελάγη ευτυχίας μετά το συγκεκριμένο αποτέλεσμα που πέτυχαν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του.

    «Είναι μία μεγάλη νίκη για εμάς. Προφανώς στο προηγούμενο παιχνίδι δεν παίξαμε καλά και θέλαμε να επιστρέψουμε στα καλά αποτελέσματα. Οι Γουόριορς είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.

    Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολα για αυτό βάλαμε ενέργεια και προσπάθεια. Ξέρουμε από την πρώτη μέρα τι μπορούμε να κάνουμε. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε. Νιώθουμε ότι είμαστε καλή ομάδα», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο φόργουορντ των Μπακς.

    Ο τεχνικός των πρωταθλητών, Στιβ Κερ, φανερά απογοητευμένος από την τροπή που πήρε το παιχνίδι, δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

    «Ο Γιάννης έκανε ό,τι κάνει κάθε βράδυ. Είναι πολύ δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις, όταν φέρνει την μπάλα στο δεξί του χέρι και επιτίθεται στο καλάθι, αλλά και όταν έχει γύρω του καλούς σουτέρ.

    Δημιουργεί πάντα προβλήματα στον αντίπαλο. Είναι καταπληκτικός παίκτης και θα κερδίσει πολλά φάουλ κάθε βράδυ. Πρέπει να είσαι πειθαρχημένος για να τον περιορίσεις», τόνισε χαρακτηριστικά ο κόουτς των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad

    Post Bottom Ad