Header Ads

  • Breaking News

    Πολύ καλή η εικόνα του Παναθηναϊκού


    Ο Εργκούς Κάτσε μίλησε για την εξαιρετική πορεία του Παναθηναϊκού ως τώρα στη σεζόν, μένοντας στη νοοτροπία που έχει η ομάδα του.

    Η σεζόν που ξεκίνησε για τον Παναθηναϊκό, έχει πολλές δυσκολίες με μία από τις πιο σημαντικές, να είναι η τιμωρία του -6 που «κουβαλάει» από πέρσι. Παρά τους πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, όμως, οι «Πράσινοι» έχουν 15 βαθμούς, όντας στην έκτη θέση της βαθμολογίας και στα δύο πρόσφατα ντέρμπι, με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, είχαν ισάριθμες ισοπαλίες και μάλλον άξιζαν δύο νίκες. Την ώρα που η Μάντσεστερ Σίτι προσφέρεται στο 4.33 για την κατάκτηση του Champions League, ο Εργκούς Κάτσε που σκόραρε ένα καταπληκτικό γκολ εναντίον του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας του.

    «Είμαι χαρούμενος για το γεγονός ότι η ομάδα μου εμφανίζεται πάντοτε δυνατή και αποφασισμένη για το καλύτερο αποτέλεσμα, όποιον και αν αντιμετωπίζει. Και είμαι βέβαιος ότι αν δεν υπήρχε η δυσάρεστη αυτή εξέλιξη με την αφαίρεση βαθμών, τώρα θα ήμασταν στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας. Αυτό που με ικανοποιεί περισσότερο απ΄ όλα είναι το μαχητικό πνεύμα του Παναθηναϊκού, αφού όλα τα παιδιά μπαίνοντας στο γήπεδο τα δίνουμε όλα για τη νίκη. Νιώθω ότι όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε όλο και πιο αποτελεσματικοί και επιτυχημένοι. Γίνεται σπουδαία δουλειά στην ομάδα και πιστεύω ότι θα έρθουν ακόμη καλύτερες ημέρες γι΄ αυτήν. Όταν παίζεις με καρδιά και πίστη στις δυνατότητές σου και πολεμάς από την αρχή μέχρι το φινάλε κάθε αγώνα, στο τέλος θα ανταμειφθείς» δήλωσε ο μέσος του Παναθηναϊκού.

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad

    Post Bottom Ad