Header Ads

  • Breaking News

    Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος ο Μουρίνιο


    Ο Νεμάνια Μάτιτς στάζει μέλι για τον προπονητή του, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος φέτος, βρίσκεται στο επίκεντρο της κριτικής.

    Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κάνει ιδανική σεζόν, αυτή την στιγμή είναι στην έβδομη θέση μετά από έντεκα αγωνιστικές, αλλά στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, έκανε ισάριθμες νίκες και ο Σέρβος μέσος, ρωτήθηκε για τη συνεργασία με τον Ζοσέ Μουρίνιο. «Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Είναι διαφορετικός εντός κι εκτός γηπέδου. Έχει πολλή πίεση επειδή όλοι περιμένουν από αυτόν, μόνο τη νίκη. Όταν δεν κερδίσουμε, όλοι μας περιμένουμε να δούμε την αντίδρασή του. Του αρέσει να κερδίζει και όταν δε γίνεται αυτό, του… κρυβόμαστε στην προπόνηση. Είναι χαρούμενος όταν νικάμε, αλλά όταν χάνουμε, όπως κάθε προπονητής, θέλει από εμάς να τα πάμε καλύτερα. Προσπαθεί να βρει τρόπο να κερδίζουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Από τη στιγμή που ήρθε στην Premier League, άλλαξε πολλά στο πρωτάθλημα. Η Premier League έχει γίνει πολύ πιο ενδιαφέρουσα μαζί του» ανέφερε ο Μάτιτς.

    Αύριο, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τη Γιουβέντους, από την οποία έχασαν στο Μάντσεστερ την προηγούμενη αγωνιστική.  «Είμαστε όλοι ενωμένοι. Όταν κερδίζουμε είμαστε όλοι μαζί αλλά και όταν χάνουμε, είμαστε όλοι μαζί. Δεν είναι αλήθεια αυτά που γράφουν τα ΜΜΕ. Δουλεύουμε σκληρά και θα συνεχίσουμε έτσι. Το όνομα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μας υποχρεώνει να είμαστε επαγγελματίες και να προσπαθούμε να γυρίσουμε την κατάσταση, όσο το δυνατόν συντομότερα και αυτό ακριβώς κάνουμε» δήλωσε ο Σέρβος.

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad

    Post Bottom Ad