Header Ads

  • Breaking News

    Γιατί εμείς είμαστε το MEGA...


    Οδός Σταδίου 5, όροφος 8ος. Με τρεμάμενα πόδιαπέρασα το κατώφλι σου για έναν καφέ που έμελλε να διαρκέσει περισσότερα από 20 χρόνια. Άλλοτε γλυκός, άλλοτε μέτριος, άλλοτε πολύ πικρός, μα πάντα με εντυπωσιακή και δυνατή γεύση και ένα MEGA άρωμα που άλλος «καφές» δεν είχε και δεν θα έχει ποτέ... Μπήκα στη θρυλική ομάδα του MEGA 19 χρονών και αναγκάστηκα να το αποχαιρετήσω (τυπικά) όντας μπαμπάς δύο αγοριών... Τα λόγια για όσους έφταιξαν, δεν έκαναν ή έκαναν τα πάντα για να κλείσει το MEGA περισσεύουν και δεν υπάρχει λόγος να είμαι άλλος ένας που θα γράψει 
    παρόμοια πράγματα. Αυτό που αισθάνομαι να πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη αυτήν ομάδα που δούλευε ασταμάτητα με απίστευτοεπαγγελματισμό για να είναι το MEGA εκεί που του άξιζε...

    Να υποκλιθώ μπροστά στους τεχνικούς και τους οπεράτέρ του, που φρόντιζαν για να είμαστε οι υπόλοιποι στον «αέρα» τη στιγμή που έπρεπε, που μας έκαναν τα «χατίρια» στις παραξενιές μας όταν θέλαμε το καλό το πλάνο, αλλά και όταν έβλεπαν εκείνοι το καλό το πλάνο που το είχαμε μόνο εμείς... Γιατί εμείς είμαστε το MEGA.

    Οι στιγμές είναι άπειρες, τα γέλια, οι επιτυχίες, οι πλάκες. Και στο τέλος η επιτυχία, το δελτίο, οι εκπομπές, τα σίριαλ, όλα στην πρώτη θέση.

    Ό,τι και να έκαναν κάποιοι για να απαξιώσουν τη δουλειά μας, το MEGA είμαστε εμείς, οι πραγματικοί άνθρωποι του, που στήσαμε κεραίες, λινκ, κουβαλήσαμε κάμερες, κινδυνεύσαμε να φάμε ξύλο, να καούμε ζωντανοί, παγώσαμε, βραχήκαμε, αλλά στο τέλος χαμογελάσαμε με την επιτυχία μας επειδή βγήκε η δουλειά. Γυρίσαμε στο γραφείο, γκρινιάξαμε, - για το έθιμο αφού όλοι ήμασταν τραβάτε με κι ας κλαίω -, ευχαριστήσαμε τον συνάδελφοπου από το κανάλι μας έκλεισε το κύκλωμα, μας βοήθησε με μια πληροφορίασημαντική ή είχε φροντίσει να βρούμε το γραφείο μας καθαρό και όχι αχούριόπως το είχαμε αφήσει και μετά ξαναβγήκαμε για την επόμενη μάχη της ενημέρωσης (που λέει και το κλισέ).

    Αυτό είναι το MEGA, το δικό μου MEGA που δεν έκλεισε και δεν θα κλείσει ποτέ για όσο καιρό εμείς που το ζήσαμε θα είμαστε «ανοιχτοί».

    Σπύρος Δράκος
    (Ο ρεπόρτερ του MEGA σε έναν από καρδιάς αποχαιρετισμό στο fb)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad

    Post Bottom Ad