Header Ads

  • Breaking News

    Πέμπτη φορά πρωταθλητής ο Χάμιλτον!


    Μπορεί στο Μεξικό να κέρδισε ο Μαξ Φερστάπεν, αλλά ο Λιούις Χάμιλτον με την 4η θέση που πήρε, αναδείχθηκε και τυπικά πρωταθλητής!

    Ο Λιούις Χάμιλτον είναι για πέμπτη φορά στην καριέρα του, παγκόσμιος πρωταθλητής Formula 1! Η τέταρτη θέση στην οποία τερμάτισε στο Grand Prix του Μεξικού, του ήταν αρκετή, για να του εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο με τον Φερστάπεν να παίρνει τη νίκη και τους Φέτελ και Ραϊκόνεν, να ανεβαίνουν στο πόντιουμ επίσης.

    «Είναι ένα πολύ περίεργο συναίσθημα. Ο τίτλος δεν κατακτήθηκε εδώ στο Μεξικό. Το καταφέραμε κυρίως με σκληρή δουλειά σε πολλούς άλλους αγώνες. Είμαι πολύ ευγνώμων στη Mercedes. Συνεργάζομαι μαζί τους από 13 ετών. Και ο Φάντζιο νικούσε για τη Mercedes. Απλά απίστευτο. Σουρεαλιστικό!» είπε καθώς πέντε τίτλους έχει και ο Φάντζιο, για να συνεχίσει… «Δε θα μπορούσα ούτε να το ονειρευτώ, ούτε καν σε ένα εκατομμύριο χρόνια, ότι θα γινόμουν κάποτε πέντε φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1. Νιώθω κολακευμένος με αυτή την εμπειρία. Και είμαι ευγνώμων προς τον καθένα, που με βοήθησε, να το πετύχω αυτό», συμπλήρωσε ο Βρετανός «πιλότος».

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad

    Post Bottom Ad