Header Ads

  • Breaking News

    «Πιο άνετοι από ποτέ Κάρι και Ντουράντ»


    Στεφ Κάρι και Κέβιν Ντουράντ, έβαλαν μαζί 69 πόντους στο χθεσινό 120-114 των Γουόριορς επί των Νετς και ο προπονητής τους, μίλησε για τη σχέση τους.

    Οι πρωταθλητές έχουν ξεκινήσει με 6-1 ρεκόρ και οι δύο μεγάλοι «αστέρες» τους είναι σε εξαιρετική κατάσταση από την πρώτη στιγμή. Ο Κάρι είχε χθες 35 πόντους με 7/15 τρίποντα, ενώ ο «KD» είχε 34 σε μία ακόμα… παράσταση των Γουόριορς, με τον Στιβ Κερ να αναφέρει… «Είναι συνέχεια μαζί, έχουν κατακτήσει back-to-back τίτλους... Νομίζω πως υπάρχει μια πιο άνετη ζώνη μεταξύ τους, από όσο έχει υπάρξει ποτέ» δήλωσε ο τεχνικός των Γουόριορς.

    «Θεωρώ πως παίζουμε γρηγορότερα, οπότε βγαίνουμε πολύ στο τρανζίσιον. Παίρνουμε πολλά σουτ. Σίγουρα θα έχουμε σκαμπανεβάσματα στο θέμα των σουτ. Και οι δυο βγαίνουμε στο παρκέ πολύ συγκεντρωμένοι, έχοντας στο μυαλό μας να παίξουμε πολύ σκληρά και στις δύο μεριές του παρκέ» δήλωσε ο Ντουράντ, ενώ από την πλευρά του, ο Κάρι πρόσθεσε: «Έχουμε αυτοπεποίθηση. Προσπαθούμε να είμαστε λίγο πιο επιθετικοί στο σουτ και να σκοράρουμε με διαφορετικά lineups. Έχουμε ρίξει πολλή δουλειά και και νιώθουμε πολύ καλά όταν πατάμε στο γήπεδο» τόνισε ο Κάρι.

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad

    Post Bottom Ad