Header Ads

  • Breaking News

    Στέφανος Τσιτσιπάς: Μεγάλος μου στόχος να το πάρω αήττητος


    O Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν, ανεβαίνοντας πολλές θέσεις στο ranking και πλέον ετοιμάζεται για το Next Gen ATP Finals, το οποίο θέλει να κατακτήσει αήττητος, όπως δήλωσε.

    Ο Έλληνας τενίστας έχει συστηθεί για τα καλά στο παγκόσμιο κοινό, με τα σπουδαία επιτεύγματα που έχει κάνει για την ηλικία του και τώρα, στοχεύει στην κατάκτηση του τουρνουά Next Gen ATP Finals, το οποίο θέλει να κατακτήσει αήττητος, όπως δήλωσε. Ο Τσιτσιπάς, ξεχώρισε από τη φετινή του πορεία, την αναμέτρηση με τον Ράφαελ Ναδάλ στη Βαρκελώνη, ενώ υπογράμμισε και την παρουσία του στο Wimbledon.

    «Είμαι υπερήφανος για ότι έκανα φέτος. Ο τελικός στο Τορόντο ήταν κάτι πολύ ξεχωριστό για μένα, το να παίζω σε ένα τελικό Masters. Ήταν κάτι που ονειρευόμουν από μικρός. Επίσης και ο πρώτος μου τελικός στη Βαρκελώνη όπου αντιμετώπισα τον Βασιλιά του χώματος, Ράφαελ Ναδάλ, ήταν πολύ ωραία στιγμή. Παρά την ήττα, έφυγα από τη Βαρκελώνη με θετικά συναισθήματα. Είχα πολύ καλή πορεία και στο Wimbledon, εκπληρώνοντας έναν στόχο που είχα να πάω στους 16 σε ένα Grand Slam τουρνουά. Αυτές οι τρεις στιγμές ήταν οι καλύτερες στη σεζόν.Θα ήταν απίστευτο να κρατάω το τρόπαιο στο τέλος του τουρνουά. Όλοι ονειρεύονται να γίνουν πρωταθλητές εδώ. Πρέπει να βάλω τα δυνατά μου για να τα καταφέρω. Ο μεγάλος μου στόχος είναι να κατακτήσω το τουρνουά αήττητος» ανέφερε ο νεαρός Έλληνας.

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad

    Post Bottom Ad