Header Ads

  • Breaking News

    Η Ferrari ψάχνει τη χαμένη της αίγλη


    Με το μυαλό στην επόμενη μέρα είναι η Ferrari, έπειτα από τις τελευταίες αποτυχημένες χρονιές, που δεν έχει καταφέρει να επιτύχει τους στόχους της.

    Ο Λούις Καμιλέρι, ο πρόεδρος της Ferrari, έκανε λόγο για ένα 2018 με ανάμεικτα συναισθήματα, αναγνωρίζοντας τα βήματα προόδου που έκανε η «σκουντερία».

    Αυτή η χρονιά εξελίχθηκε λίγο άτυχα, όμως φτάσαμε πολύ-πολύ κοντά και ελπίζω, ότι θα μπορέσουμε να χτυπήσουμε τον επόμενο χρόνο. Λούις Καμιλέρι
    «Το 2018 ήταν καθαρά από πλευράς αριθμών η καλύτερή μας σεζόν μετά το 2008, οπότε κάναμε από αυτή την άποψη πρόοδο. Για εμάς έχουν απόλυτη προτεραιότητα οι νίκες, αυτές είναι μέρος της ιστορίας μας, αλλά είναι σημαντικό να ξέρουμε τι πετυχαίνουμε», ανέφερε αρχικά το αφεντικό της Ferrari.

    «Αυτή η χρονιά εξελίχθηκε λίγο άτυχα, όμως φτάσαμε πολύ-πολύ κοντά και ελπίζω, ότι θα μπορέσουμε να χτυπήσουμε τον επόμενο χρόνο. Είναι πολύ σημαντικό, να κάνουμε ό,τι μπορούμε, για να νικήσουμε. Και τι χρειαζόμαστε, για να νικήσουμε; Χρειαζόμαστε ένα σπουδαίο αυτοκίνητο και δύο σπουδαίους οδηγούς», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad

    Post Bottom Ad