Header Ads

  • Breaking News

    Χρήματα μέσω internet: Ο σωστός τρόπος σκέψης

     χρήματα από το internet

    Σε αυτό το άρθρο δεν θα αναλύσουμε την διαδικασία που χρειάζεται να ακολουθήσεις για να καταφέρεις να κερδίσεις χρήματα από το internet, αλλά θα ασχοληθούμε με κάτι που προσωπικά θεωρώ πολύ πιο σημαντικό και που χωρίς αυτό οι πιθανότητες επιτυχίας στο  make money online είναι σχεδόν μηδενικές.

    Υπάρχουν πολύ τρόποι  με τους οποίους μπορείς να ασχοληθείς δουλεύοντας από το σπίτι και να καταφέρεις να κερδίζεις χρήματα από το internet: Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, μια ιστοσελίδα, ένα blog, το ebay, affiliate marketing  κλπ.

    Κάποιοι τρόποι είναι πιο αποδοτικοί από τους άλλους  και πολλοί από αυτούς ουσιαστικά δουλεύουν με τον ίδιο μηχανισμό. Αυτό που πρέπει να μάθεις όμως πριν αποφασίσεις να ασχοληθείς με κάποιον από τους παραπάνω τρόπους, είναι ότι για να φθάσεις στην επιτυχία  πρέπει να σκέφτεσαι σωστά από την αρχή.

    Ποιος είναι ο σωστός τρόπος σκέψης?

     

    1) Μπορείς να τα καταφέρεις

     Πρέπει να ξεκινήσεις με την ψυχολογία ότι θα τα καταφέρεις. Μην σε φοβίζει το γεγονός ότι  στην αρχή σου φαίνονται όλα σχετικά δύσκολα.  Δεν γεννήθηκε κανένας γνωρίζοντας πως θα βγάλει χρήματα από το internet. Το μυστικό όλων αυτών  που θεωρούνται πετυχημένοι στον χώρο είναι  η προσπάθεια, η συνεχής μάθηση, η αποφασιστικότητα και η θέληση για επιτυχία.

    2) Δεν θα βγάλεις χρήματα από την πρώτη μέρα

    Θέλεις να βγάλεις σε 5 μέρες 1000 ευρώ χωρίς να προσπαθήσεις καθόλου? Λυπάμαι που θα στο πω.. αλλά κάτι τέτοιο δεν γίνεται. Ξέχνα τα χρήματα. Επικεντρώσου σε αυτά που πρέπει να μάθεις και να κάνεις και να είσαι βέβαιος ότι το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει. Σε συμβουλεύω όποτε πέφτεις σε ιστοσελίδα που σου υπόσχεται ότι θα κερδίσεις 200 και 400 ευρώ μέσα σε 3-4 ώρες να απομακρυνθείς αμέσως.

    3) Δεν αποδίδουν όλοι οι τρόποι

    Όπως ανέφερα και παραπάνω υπάρχουν πολλοί τρόποι για να καταφέρεις να κερδίζεις χρήματα από το internet.  Κατά την γνώμη μου το affiliate marketing είναι ένας από τους αποδοτικότερους φθάνει βέβαια να αξιοποιηθεί σωστά.

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad

    Post Bottom Ad