Header Ads

  • Breaking News

    Ματ Λοτζέσκι: Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα


    Ο Ματ Λοτζέσκι επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά από δύο βδομάδες. Ο άσος του «τριφυλλιού», έχασε κρίσιμα παιχνίδια της ομάδας του, ωστόσο πλέον δηλώνει έτοιμος να «παλέψει» και πάλι

    Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα, αλλά τώρα νιώθω λίγο κουρασμένος.Ματ Λοτζέσκι
    «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα, αλλά τώρα νιώθω λίγο κουρασμένος. Σιγά-σιγά μπαίνω σε αγωνιστικό ρυθμό και ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω και πάλι την ομάδα να νικήσει τα παιχνίδια που ακολουθούν.  Ήθελα πολύ να μπω να παίξω αλλά φυσικά κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να γίνει. Δεν έπρεπε να ρισκάρω κάτι και δεν το έκανα. Πάντως ναι, μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω. Πάντα είναι πολύ δύσκολο όταν δεν μπορείς να παίξεις. Ειδικά όταν ξέρεις ότι είσαι σε καλή κατάσταση και μπορείς να βοηθήσεις», ήταν αρχικά τα λόγια του.

    «Ο κόσμος θα πει αυτά που θέλει να πει. Αυτή τη στιγμή νιώθω 100% έτοιμος, απλά χρειάζομαι μερικές προπονήσεις ακόμα για να αποκτήσω πάλι την αντοχή που θέλω. Προπόνηση με την προπόνηση θα επανέλθω στο σημείο που θέλω. Σαφέστατα έπρεπε να ξεκινήσουμε καλύτερα τη σεζόν αφού δώσαμε παιχνίδια που μπορούσαμε και έπρεπε να νικήσουμε. Σίγουρα δεν μας χαροποιεί καθόλου το 2-2 μετά και την ήττα από τη Ζάλγκιρις. Η νίκη είναι αναγκαία με την Μπουντούσνοστ τόσο για βαθμολογικούς λόγους, όσο και για να νιώσουμε καλύτερα ενόψει της συνέχειας. Να μας φύγει αυτή η πίεση! Πρέπει να απαντήσουμε και να αντιδράσουμε!», κατέληξε.

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad

    Post Bottom Ad