Header Ads

  • Breaking News

    Χαμόγελα στον ΠΑΟΚ


    Ο ΠΑΟΚ έκανε το 8/8 στο ελληνικό πρωτάθλημα και πλέον στρέφει την προσοχή του στον Ατρόμητο.

    Ο «Δικέφαλος» έδειξε κόντρα στον Παναθηναϊκό, ότι έχει αφήσει πίσω του την κακή εικόνα και την ήττα στο ματς με τη Βίντι, πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση στην Τούμπα.

    Το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου, επικράτησε με 2-0 του Παναθηναϊκού, με τον Ζαμπά να… μοιράζει δύο ασίστ και τους Πρίγιοβιτς και Λημνιό να σκοράρουν.


    Είναι κάτι που μας βοηθάει, αυτή η ωριμότητα που έχουμε αποκτήσει.Ραζβάν Λουτσέσκου
    «Δεν ξέρω τι μπορεί να σκέφτονται οι αντίπαλοι, αλλά εμάς αυτές οι νίκες μας δίνουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Είναι μία λίγο περίεργη κατάσταση, καθώς παίζουμε κάθε τρεις, τέσσερις μέρες, αλλά γίναμε πιο ώριμοι μέσα από αυτό. Είναι κάτι που μας βοηθάει, αυτή η ωριμότητα που έχουμε αποκτήσει», ανέφερε αρχικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

    «Ο Μαουρίσιο είναι ένας φανταστικός παίκτης. Ένας παίκτης που μας δίνει ισορροπία και προσωπικότητα στο κέντρο. Μας δίνει ηρεμία. Είναι ένας φανταστικός παίκτης και είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον έχουμε στον ΠΑΟΚ. Έχουμε ένα γκρουπ, στο οποίο ο καθένας με την ποιότητα του υποστηρίζει το σύνολο. Δεν είναι όλοι έτοιμοι, ιδιαίτερα κάποιοι παίκτες που ήρθαν αργά το καλοκαίρι. Πάντα μία αλλαγή θέλει χρόνο. Δείτε το κι εσείς από την καθημερινότητα σας. Όταν πρέπει να αλλάξει κάτι τα πράγματα γίνονται δύσκολα», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad

    Post Bottom Ad